Schilder

Onze schilders staan voor u klaar als het gaat om binnen- en buitenschilderwerk. Een echte vakman maakt het verschil! Met een professionele kijk,  producten en technieken dragen we zorg voor een optimaal en duurzaam resultaat. Wij werken met professionele verven van Wijzonol, Sikkens en Sigma. Wist u trouwens dat veel schilderwerk onder het verlaagde 6% BTW tarief valt?

Buitenwerk

Onze schilders behandelen het houtwerk en overige oppervlakken aan uw woning graag tegen weersinvloeden. Na een schilderbeurt is menig woning weer minimaal 4 tot 5 jaar beschermd. Het laten schilderen van uw woning duur?  Wij zeggen vaak: het laten verrotten is duurder! Op basis van inspectie en gespecificeerde prijsopgave weet u vooraf waar u aan toe bent.

Indien gewenst voorzien wij u van een kleuradvies en kunnen we een 10-jarig onderhoudsplan voor u opstellen, zodat u meer zekerheid heeft over de onderhoudskosten in de tijd.

Komen we tijdens de werkzaamheden bouwtechnische gebreken tegen, kunnen we indien gewenst u hiervoor in contact brengen met een aannemer.

Binnenwerk

Het sausen of structuren van plafonds en muren, schilderen van kozijnen, vloeren, deuren zijn klussen die we met liefde uitvoeren. Geen kleur, techniek of product is ons onbekend. De aan te brengen kleuren komen in overleg met u tot stand, middels de  kleurpresentaties in onze winkel of met kleurstalen ter plaatse.