Verf

Verf voor vrijwel alle toepassingsgebieden en kwaliteiten, oplosmiddelhoudend of op waterbasis, voor doe-het-zelver of professional: wij hebben het in huis.

We beschikken over een tweetal kleurenmengmachines (Sikkens/Flexa en Wijzonol) waarmee in een mum van tijd uw gewenst product in iedere gewenste kleur voor u gemengd wordt. Hierbij kunt u denken aan muur- en structuurverf, kalkverf, betonverf, vloerverf, metaallak, kunststoflak en zijdeglans, hoogglans en halfglanzende verf voor hout.

Voor binnenverven kan de Pure kleurenwand u helpen bij het bepalen van de juiste kleur en sfeer, kleurstalen op A4 formaat zijn beschikbaar. Van alle andere verfmerken hebben we kleurwaaiers in huis. Als klant even een waaier lenen, daar doen wij niet moeilijk over.

Kleuren namaken volgens bijvoorbeeld gordijnstaal: onze fotospectrometer meet uw kleur: in de winkel, maar ook bij u thuis!

Wenst u liever een vaste kleur: ook op dit gebied wij hebben een ruim assortiment in de merken Flexa Couleur Locale, Flexa Strak in de Lak en Histor.

Zoekt u iets anders dan een ander voor de afwerking voor wanden: laat u inspireren door Moodpaints.

Kleine schade aan uw auto of fiets of ander gebruiksartikel? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht: we voeren het assortiment van Motip Dupli autolakken en doe-het-zelf spuitbussen.

Bekende merken die we voeren:  Sikkens, Flexa, Pure, Histor, Cetabever, Glitsa, Hammerite, Wijzonol, Jotun, Motip.