Vloeren

Wiegman Verf, Behang en Interieur in Gieten is wellicht niet het eerste adres waar u aan denkt als u over vloeren spreekt. Ten onrechte, u vindt bij ons alles op dit gebied: tapijt, laminaat, vinyl, marmoleum, PVC, karpetten en inloopmatten. Van alle bekende A-merken! Door ons ingemeten en vakkundig gelegd.

Tapijt betekent comfort, chique uitstraling, gezellig en verkrijgbaar in alle mogelijke polen en structuren. Met de merken Bonaparte, Parade, Interfloor hebben we alle mogelijkheden in huis! Ook voor het stofferen van een trap.

Kijk snel HIER voor het gehele assortiment en inspiratiefoto’s!

Laminaat heeft als groot voordeel dat een gemiddelde dhz-er deze vloer zelf kan zeggen en is onmisbaar in ons assortiment vloeren. Bent u zelf minder handig: onze stoffeerders leggen het laminaat graag voor u. Zij dragen zorg voor een perfecte afwerking middels kleurgecoördineerde plinten. Laat u inspireren door de winkelpresentatie van het merk Quick-Step.

Vinyl heeft een ouderwets imago, maar heeft u de moderne mogelijkheden hiervan wel eens gezien? Moderne prints, houtstructuren, tegelprint: Forbo Novilon en Interfloor hebben een assortiment samengesteld voor elke portemonnee en elk doeleinde.

Onderhoudsvriendelijk en sterker dan laminaat: PVC vloeren, verkrijgbaar in diverse prints zoals hout stroken en  tegelmotief. M-Flor heeft een uitgebreid assortiment. Onze stoffeerders zijn experts in het verlijmen van een PVC-vloer.

Extra comfort en goede akoestiek in een woonvertrek creëert u met een karpet, hierin bieden wij diverse mogelijkheden: van sisal tot hoogpolig, van een standaard maat tot een op maat gemaakt kleed. En dan niet te vergeten de wijze van afwerken: (blind) banderen, festoneren. Alles kan, alles mag!